Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στην Τρίπολη.(photos,video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα στην Πλατεία Πετρινού, πραγματοποιήθηκε η Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η φωταγώγηση του δέντρου της πόλης.

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/JOxrNs-W9ZM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

O Δήμαρχος της Τρίπολης μας υποδέχτηκε με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Τα πολύχρωμα λαμπιόνια του φώτισαν και φέτος την πόλη μας, θα λαμπρύνουν τις γιορτινές μας νύχτες και θα λούσουν τα όνειρά μας με φως και ελπίδα.

 

Φορέσαμε τα γιορτινά μας ρούχα, τη γιορτινή μας διάθεση μπήκαμε στα σπιτάκια του Χριστουγεννιάτικου χωριού. Οι ηθοποιοί από το θέατρο του δρόμου, οι μουσικοί της δημοτικής Φιλαρμονικής, τα τμήματα παιδικών χορωδιών από τη Χορωδία Τρίπολης και Χορωδία «Ορφέας» Τρίπολης, οι καλλιτέχνες, οι τραγουδιστές και οι μαθητές των σχολείων και, φυσικά, ο Άγιος Βασίλης με τα δώρα του, ανέλαβαν να διασκεδάσουν τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους, που δεν ξέχασαν πώς να είναι παιδιά.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης με τον Γ.Γ. του ΕΟΤ και τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Πελοποννήσου

Η ανάδειξη σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο του τουριστικού προϊόντος της Σπάρτης βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Δημάρχου Σπάρτης

Νέες εγκρίσεις έργων συντήρησης και αποκατάστασης άνω των 2 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν έργα οδικής ασφάλειας, συντήρησης υποδομών και παρεμβάσεις πολιτικής προστασίας έλαβε η Περιφερειακή Επιτροπή Πελοποννήσου, προχωρώντας στην έγκριση οριστικών και προσωρινών αναδόχων, αλλά και στη δημοπράτηση νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού άνω των 2 εκατ. ευρώ. Μεταξύ των αποφάσεων ξεχωρίζει η έγκριση οριστικού αναδόχου για το έργο «Συντήρηση Εθνικού και Επαρχιακού Δικτύου Π.Ε.

Πλούσιο θέαμα και υψηλές επιδόσεις στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα 09/10-05-2026 (photos)

Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο αποτέλεσε το επίκεντρο του κλασικού αθλητισμού...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ