Κακλαμάνος: Απαντήσεις στο μείζον θέμα της ΚΕΔΗΤ.

Με μια επιστολή του προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία κοινοποιήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ ο πρόεδρος του Δ.Σ.Τρίπολης κ. Κακλμάνος ανακοινώνει ότι θα ενημερώνει ο ίδιος εγγράφως ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους συναδέλφους του για την παρουσία των ορκωτών λογιστών που ελέγχουν τα οικονομικά της ΚΕΔΗΤ.

 

Κύριοι συνάδελφοι

 

Για τον λόγο ότι κατά τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου παραπονείστε ότι εσκεμμένα καθυστερώ να σας προσκομίσω το πόρισμα των ορκωτών λογιστών που διεξάγουν τον έλεγχο της ΚΕΔΗΤ, όπως ομόφωνα είχε αποφασιστεί από το ΔΣ, σας ενημερώνω ότι αυτό δεν γίνεται εσκεμμένα, αφού και σήμερα συνεχίζεται ο έλεγχος.

Για να είστε όμως συνεχώς ενημερωμένοι, και διά του λόγου το αληθές, δεσμεύομαι όπως όταν οι ορκωτοί λογιστές βρίσκονται στα γραφεία του Δήμου μας πραγματοποιώντας τον έλεγχο, όπως π.χ. σήμερα, 7.12.15, εγώ προσωπικά εγγράφως ή με e-mail θα σας ενημερώνω, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα να τους επισκέπτεσθε και να έχετε την όποια πληροφορία εσείς επιθυμείτε.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης
Αναστάσιος Κακλαμάνος

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
00:03:38

Ο Δημήτρης Τσιόδρας στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024» στην Τρίπολη (vid)

Ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού και Υποψήφιος Ευρωβουλευτής...

Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες (...

Απολογισμός έργου των πρώτων εκατό ημερών της νέας Δημοτικής αρχής

          Συνέντευξη τύπου παρέθεσε σήμερα Παρασκευή 12 Απριλίου στα τοπικά μέσα ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 100 πρώτων ημερών της Δημοτικής Αρχής.           «Ότι είπαμε προεκλογικά το κάναμε πράξη», επισήμανε ο Δήμαρχος Κορινθίων και στη συνέχεια ανέλυσε τις κινήσεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν γίνει αυτό το διάστημα.           Συγκεκριμένα:
Μετάβαση στο περιεχόμενο