Η Γεωργία Βασ. Δημοπούλου υποψήφια με τον συνδυασμό “Νέα Τρίπολη” του Γιάννη Σμυρνιώτη

Η Γεωργία Βασ. Δημοπούλου θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης "Νέα Τρίπολη" στις εκλογές του Μαΐου του 2019, ανακοίνωσε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γεωργία Βασ. Δημοπούλου θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης “Νέα Τρίπολη” στις εκλογές του Μαΐου του 2019, ανακοίνωσε ο εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης.

Γιάννης Σμυρνιώτης:

Η Γεωργία Βασ. Δημοπούλου θα είναι υποψήφια  Δημοτική Σύμβουλος της Παράταξης μας στις εκλογές του Μαΐου του 2019.

Με καταγωγή από Σκορτσινού και Μαγούλα Τεγέας, γεννήθηκε στην Τρίπολη όπου φοίτησε στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Τεχνολόγος Γεωπόνος στο Τμήμα  Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Είναι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Γκίτζια και έχουν ένα γιό και μια κόρη.

Έχει εργαστεί  στην Αγροτική Τράπεζα και στον ΕΛΓΑ με αντικείμενο την πιστοποίηση αγροτικών προϊόντων ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον τομέα της Τυποποίησης και Οινοποίησης Ξηρών Επιτραπέζιων Οίνων, της Ασφάλειας Εργασίας, Οργάνωσης και Διακόσμησης Εξωτερικών Χώρων.

Από το 2010 εργάζεται στην Εταιρεία χρηματοδότησης, κατασκευής, λειτουργίας, συντήρησης και εκμετάλλευσης του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα και κλάδου Λεύκτρο-Σπάρτη ΜΟΡΕΑΣ Α.Ε.

Γεωργία, καλή επιτυχία.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά