ΤΖΙΟΥΜΗΣ: “Ο εμπαιγμός για την ΚΕΔΗΤ συνεχίζεται”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο συνεχίσθηκε ο εμπαιγμός των συμβούλων απο τον κ.Δήμαρχο.Για άλλη μία φορά δεν τήρησε την υπόσχεσή του να φέρει το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το σκάνδαλο της ΚΕΔΗΤ.

 

Εμείς επαναλαμβάνουμε ότι υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του πορίσματος. Τίνος είναι η ευθύνη δεν γνωρίζουμε ,αλλά ακούσθηκε από τον κ. Σμυρνιώτη,χθές στο συμβούλιο,ότι καθυστερούν από την διοίκηςη να τους δώσουν τα στοιχεία.

Από την άλλη ακούσαμε σοβαρά υπονοούμενα μεταξύ του κ. Τσούκα από την μία και του κ. Δημάρχου και του κ. Προέδρου του συμβουλίου από την άλλη,εγώ ξέρω πολλά κι εγώ ξέρω πολλά,υπάρχουν μάρτυρες κ.λ.π. Τελικά οι μόνοι που δεν γνωρίζουμε είμαστε εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Εμείς αρνούμαστε ως παράταξη να συμμετάσχουμε σε αυτή την παρωδία. Συνεπείς πάντα σε αυτά που λέμε και κάνουμε, αποχωρήσαμε απο το δημοτικό συμβούλιο ,και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε ,μέχρι η διοίκηση του δήμου να φέρει επιτέλους το πόρισμα των ορκωτών λογιστών.

Επιπλέον απαιτούμε πλήρη έλεγχο κι από το σώμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για να λάμψει πλήρως η αλήθεια ,για την ΚΕΔΗΤ ,και να αποδοθούν οι ευθύνες σε όλους όσους έχουν.

Αυτό είναι καθολική απαίτηση των συμπολιτών μας, που καθημερινά βιώνουν την σκληρή πραγματικότητα της κρίσης,και δεν μπορούν να ανεχθούν να υπάρχουν σκιές και υποψίες σε δημόσια πρόσωπα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο