Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Τρίπολη, στην πλατεία Εθναρχού Μακαρίου (Ανεξαρτησίας), όταν αυτοκίνητο προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στο άγαλμα-μνημείο που βρίσκεται στην πλατεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός επέστρεφε από βραδινή έξοδο και, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να προσκρούσει με σφοδρότητα πάνω στο μνημείο.
Η σύγκρουση προκάλεσε σοβαρές ζημιές στο άγαλμα, το οποίο ανατράπηκε, ενώ μεγάλες υλικές ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο οδηγός τραυματίστηκε από την πρόσκρουση, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνώνται.





