Ο Δήμος Τρίπολης στηρίζει το 4ο Tripolis Christmas Run

Ο Δήμος Τρίπολης, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 4ου Tripolis Christmas Run, ενός αθλητικού θεσμού που έχει αγκαλιαστεί θερμά από μικρούς και μεγάλους. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025, με εκκίνηση στις 09:30. Οι διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων ξεκινούν από την Πλατεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Τρίπολης, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου ανακοινώνουν τη διεξαγωγή του 4ου Tripolis Christmas Run, ενός αθλητικού θεσμού που έχει αγκαλιαστεί θερμά από μικρούς και μεγάλους.
Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2025, με εκκίνηση στις 09:30.
Οι διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων ξεκινούν από την Πλατεία Άρεως
και ακολουθούν μια εύκολη, ασφάλτινη, επίπεδη διαδρομή, κατάλληλη για όλους τους δρομείς. Ο παιδικός αγώνας 1 χλμ προσφέρει στα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής σε μια όμορφη γιορτή αθλητισμού.
Για τον αγώνα, παραχωρήθηκε κοινή συνέντευξη τύπου στο νέο Δημαρχείο της Τρίπολης.
Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δήμου Τρίπολης, Θεοδώρα Σταθούλη τόνισε: «Το Christmas Run αποτελεί μια διοργάνωση που προάγει τον αθλητισμό και εμπλουτίζει το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου μας. Οι προηγούμενες χρονιές ήταν απόλυτα επιτυχημένες και φέτος οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 450. Περιμένουμε αθλητές από πολλά μέρη της Ελλάδας και είμαστε περήφανοι που η Τρίπολη αποδεικνύει ότι μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες και οργανωμένες δράσεις που ενισχύουν την τοπική κοινωνία και οικονομία. Σας καλούμε όλους την Κυριακή στην Πλατεία Άρεως για να τρέξουμε, να περπατήσουμε και να γιορτάσουμε μαζί τη μεγάλη αυτή αθλητική γιορτή.»
Ο Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, Κώστας Βινατσέλας σημείωσε: «Ξεκινήσαμε τον αγώνα πριν από τέσσερα χρόνια και η απήχησή του ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική και φέτος οι συμμετοχές θα είναι ακόμη περισσότερες. Η διαδρομή είναι εύκολη, επίπεδη και ιδανική τόσο για προχωρημένους δρομείς όσο και για όσους θέλουν απλώς να περπατήσουν. Ευχαριστούμε τον Δήμο Τρίπολης, την κυρία Σταθούλη και όλους τους συνεργάτες και εθελοντές που στηρίζουν σταθερά αυτή την προσπάθεια.»
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης είπε: «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει έμπρακτα τη διοργάνωση και όλες τις αθλητικές δράσεις που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Είναι σημαντικό οι επισκέπτες αλλά και οι κάτοικοι της πόλης να ζήσουν την όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα της Τρίπολης και να συμμετέχουν σε έναν άρτια οργανωμένο αγώνα που προβάλλει την περιοχή μας.»

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος