Κοπή πίτας για την «Νέα Τρίπολη» με ευθείες βολές Σμυρνιώτη κατά Παυλή (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Δημοτική παράταξη «Νέα Τρίπολη» το βράδυ της Τετάρτης στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αρκαδίας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/ULesFOjMOCQ” frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]

Ο κ. Σμυρνιώτης στη διάρκεια της ομιλίας του άσκησε δριμεία κριτική στην δημοτική αρχή Παυλή για όλα σχεδόν τα θέματα και για την πολιτική που ακολουθεί στην άσκηση της θητείας του ως Δήμαρχος.

Σκουπίδια, πάρκινγκ, κοινόχρηστοι χώροι, αναθέσεις, πολιτισμός, κοινωνική πολιτική, έργα σε χωριά αλλά και στην πόλη, ήταν τομείς για τους οποίους ο κ.Σμυρνιώτης κατηγόρησε τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή και τους συνεργάτες του για λάθη, παραλείψεις και πρακτικές που δεν πάνε την πόλη μπροστά αλλά την αφήνουν στη φτώχεια και στη μιζέρια.

Ποιον δουλεύει και ποιος του έδωσε το δικαίωμα  να παίζει με τις τύχες και τις ζωές των εργαζόμενων, των παιδιών και όλων αυτών που εξυπηρετούνται από τις δομές της ΚΕΔΗΤ

Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους πολίτες αυτού του τόπου που μας έχουν τιμήσει με την εμπιστοσύνη τους. 

Ο κ. Σμυρνιώτης τόνισε η Τρίπολη χρειάζεται άμεσα ένα σταθερό, ρεαλιστικό αναπτυξιακό πρόγραμμα που μόνο αυτοί μπορούν να προσφέρουν και να υλοποιήσουν και το απέδειξαν την τριετία που είχαν αναλάβει τον Δήμο, και όχι τα ψέματα του κ. Παυλή. 

{gallery}pita_smirnioti{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αφρικανική σκόνη: Μπορεί να εμφανιστεί μέχρι και 20 φορές ετησίως

Ήταν η Ελλάδα ή η Σαχάρα αυτό που αντικρίσαμε...

Το εορταστικό ωράριο του Πάσχα στην Πελοπόννησο

Δείτε τα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων από την Κυριακή...

H Κυριακή των Βαΐων

Θριαμβευτική είσοδος του Ιησού στην Ιερουσαλήμ, «καθήμενος επί πώλου...

Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Αίθριος σήμερα Κυριακή των Βαΐων ο καιρός στο μεγαλύτερο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο