Ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Τρίπολης διοργανώνει την
Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2025, στις 9 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, μουσικο-λογοτεχνική βραδιά με θέμα:
“Η πόλη των ονείρων”
Η εκδήλωση είναι ένα αφιέρωμα στους δυο μεγάλους δημιουργούς Μάνο Χατζιδάκι και Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την γέννησή τους, μέσα από μια σύγχρονη, ποιητική ανάγνωση των έργων που σημάδεψαν την εποχή τους.
Με αφετηρία την “Οδό Ονείρων” και την “Όμορφη Πόλη” παρουσιάζεται μια διαδρομή σε διαφορετικές “πόλεις” της ανθρώπινης εμπειρίας- από τα όνειρα και τις πληγές έως την αντίσταση και την ελπίδα- συνδυάζοντας ζωντανή μουσική με τραγούδια , αφήγηση και εικόνα, σ’ έναν ενιαίο ατμοσφαιρικό κόσμο.
Αφηγούνται: Νεκταρία Αλειφεροπούλου, Πέτρος Ντούμος.
Ερμηνεύουν: Αμαλία Γούλα (πιάνο), Παναγιώτης Μαρκόπουλος (ακορντεόν), Παναγιώτης Παπασίνος (κιθάρα), Χρήστος Γκαργκάσουλας (μπουζούκι).
Τραγουδούν: Παναγιώτης Παπαντωνίου, Εύη Αράπη, Παναγιώτης Παπασίνος.
Συμμετέχει η Ευρωπαϊκή Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, υπό την διεύθυνση της Μαέστρου Χριστίνας Αθανασοπούλου.
Στο πιάνο συνοδεύει ο Γιώργος Μιχαλόπουλος.
Τα κείμενα και η επιμέλεια της εκδήλωσης είναι της Βιβής Μεντή.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.


