Το Σάββατο 21 Ιουνίου στις 7:30 μμ. στα εντευκτήρια της ΕΥΤΟΠΙΑΣ, 28ης Οκτωβρίου και Νικηταρά στην Τρίπολη, το τμήμα ζωγραφικής ενηλίκων του συλλόγου κλείνοντας τον φετινό του κύκλο μαθημάτων, θα πραγματοποιήσει έκθεση με έργα ζωγραφικής του τμήματος.
Παράλληλα οι εκδόσεις “ΚΟΝΤΥΛΙ” σε συνεργασια με την ΕΥΤΟΠΙΑ, διοργανώνουν την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του Ιωάννη Ν. Γιαννίτσιου “να μου γράφεις”
Για το έργο θα μιλήσουν οι:Αντιόπη Μαργιά, φιλόλογοςΧριστόφορος Νικολάου, γεωπόνος – συγγραφέαςΤζωρτζίνα Κωστοπούλου, ζωγράφοςΕύα Μεταλλίδη, συμβουλευτική ψυχολόγοςΙωάννης Γιαννίτσιος, συγγραφέας
Ακολουθεί μουσική εκδήλωση όπου θα παίξουν μουσική και θα τραγουδήσουν οι:Σοφία Γιαννίτσιου ΠαπαευαγγέλουΣτέφανος Καλτσής
Η έκθεση ζωγραφικής θα παραμείνει ανοιχτή κ την Κυριακή 22 Ιουνίου στις 11-1μμ και 7:30-9:30μμ.