Δημιουργικά εργαστήρια για την ισότητα των φύλων και την έμφυλη βία στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην προσπάθεια να ενδυναμωθεί η δημιουργικότητα των νέων ανθρώπων (18-35 ετών) στο πεδίο της καταπολέμησης της έμφυλης βίας, ξεκινούν εργαστήρια φωτογραφίας (stop animation), βίντεο και τραγουδιού χιπ-χοπ.

Η εναρκτήρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο Μουσικό Κέντρο Εκμάθησης ”7φθογγο” την ερχόμενη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 5μμ.
Οι συμμετέχοντες/ουσες θα αναπτύξουν δεξιότητες, γνώσεις και στάσεις σχετικά με την ισότητα των φύλων #gender #equality και θα ενισχύσουν τον αγώνα ενάντια στην βία κατά των γυναικών μέσω δημιουργικών μορφών, όπως το τραγούδι, η φωτογραφία και το βίντεο.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στην Τρίπολη τους επόμενους 3 μήνες και είναι ανοιχτά σε νέες συμμετοχές όλο το επόμενο διάστημα. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα με εκπαιδευτικό εργαστήριο στην Κέρκυρα με συμμετοχές από 7 χώρες και θα συνεχιστεί έως την άνοιξη του 2018 με παρουσίαση των έργων στο εξωτερικό και την διοργάνωση θεματικών ομάδων και ενός φεστιβάλ στην Τρίπολη.

Η δράση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για τους συμμετέχοντες.

Tα εργαστήρια διοργανώνονται από την “Πράσινες Διαδρομές Κοιν.Σ.Επ., που συμμετέχει στο πρόγραμμα #ItsTIME που συν-χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα #ErasmusPlus και διοργανώνεται από τον φορέα της Σερβίας Club for Youth Empowerment 018 (KOM 018)
Για δηλώσεις συμμετοχής, στείλτε μήνυμα στο
greenwayscoop@gmail.com με τίτλο “ ItsTIME”
​ ή μέσω της σελίδας στο Facebook
Περισσότερες πληροφορίες: ΓΙώργος Φαρφαράς, ​6936 888967
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο