Με Εθελοντές Σαμαρείτες από την Αθήνα θα γίνει η παρέλαση στην Τρίπολη!

Προσπάθεια εξαπάτησης των Τριπολιτών από τον Ε.Ε.Σ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προσπάθεια εξαπάτησης των Τριπολιτών από τον Ε.Ε.Σ.

 

 Οι Εθελοντές Σαμαρείτες συμμετέχουν κάθε χρόνο στις παρελάσεις με μοναδική τους ανταμοιβή το χειροκρότημα του κόσμου.Από φέτος όμως τα πράγματα αλλάζουν.Μετά από την πολιτική της Διοίκησης να αποκεφαλίζει και να ωθεί σε παραιτήσεις και αποχή ολόκληρα τμήματα με αποτέλεσμα το Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Τρίπολης  να μη διαθέτει τον κατάλληλο αριθμό ατόμων για να καλύψει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Το σύστημα ΗΛΕΚΤΡΑ που είναι το σύστημα επικοινωνίας του Τμήματος Αθηνών αναζητά Εθελοντές για να παρελάσουν σε Τρίπολη και Λάρισα για να μην φανεί η κατρακύλα τους.

Θα στείλουν Εθελοντές από την Αθήνα να παρελάσουν για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη.

 Άραγε πως θα νιώθουν οι Εθελοντές Σαμαρείτες που τους στέλνουν σε “διατεταγμένη υπηρεσία” και πως θα νιώθουν και οι Τριπολίτες που θα βλέπουν άγνωστους να παρελαύνουν;

Ήδη ξεκίνησε η κινητοποίηση έκτακτης ανάγκης. Τηλέφωνα δεξιά και αριστερά. Εύρεση και μετακίνηση εθελοντών.

Οχήματα, κάλυψη εξόδων κλπ κλπ. Όλο το σύστημα σε οργασμό και πλήρη απόδοση.

Ελπίζουμε ότι οι υπεύθυνοι της Αθήνας θα το σκεφτούν και δεν θα εκθέσουν Εθελοντές Σαμαρείτες,οι οποίοι δεν έχουν κάποια ευθύνη και θα σεβαστούν την παρέλαση και τους συμβολισμούς της.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.