Μέτρα προστασίας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων-καύσωνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόγνωση της ΕΜΥ για δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την ανάγκη προφύλαξης των μαθητών από τις υψηλές θερμοκρασίες και τον καύσωνα και σε συνεννόηση με τη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας ,την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024 και την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Δήμου Τρίπολης θα λειτουργήσουν έως τις 11:30 πμ.
Οι βρεφικοί και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Τρίπολης, μιας και η φοίτηση δεν είναι υποχρεωτική, θα λειτουργήσουν κανονικά.
Τα απογευματινά ΚΔΑΠ του Δήμου Τρίπολης θα παραμείνουν κλειστά.Τα ΚΔΑΠμεΑ του Δήμου Τρίπολης, μιας και έχουν κλιματιζόμενο χώρο, θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πολύ αυξημένης κατανάλωσης νερού σε συνδυασμό με τη λειψυδρία και τις συχνές διακοπές υδροδότησης που αυτές συνεπάγονται, το παρεχόμενο νερό όλης της ευρύτερης εκτός σχεδίου περιοχής Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δ.Κ. Ισθμίας, από αύριο 20/07/2024 και μέχρι νεότερης σχετικής ανακοίνωσης, δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης», ως

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.-Α.Θ. | Πρόσθετα Κατεπείγοντα Μέτρα Αντιμετώπισης της Λειψυδρίας

Σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων Δ.Σ. για την αντιμετώπιση της πρόσθετης έλλειψης νερού των τελευταίων ημερών, αποφασίστηκαν τα παρακάτω: 1. Αναστολή όλων των μη υδρευτικών χρήσεων των δημοτικών παροχών (άρδευση, αναψυχή κ.λπ.). 2. Άμεση παύση των αντλήσεων από όλες τις γεωτρήσεις της παραλιακής ζώνης για την αντιμετώπιση της πτώσης στάθμης στον υδροφόρο ορίζοντα. 3. Περιορισμός

Πυρκαγιά στο Καστράκι Αρκαδίας (vid)

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/7, σε δασική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο