Οι μαθητές του ΓΕΛ Τεγέας προχώρησαν σε δεντροφύτευση στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τη Δευτέρα 15-4-2024 οι μαθητές του ΓΕΛ Τεγέας  με τη συμβολή και την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών του σχολείου προχώρησαν σε δεντροφύτευση στον προαύλιο χώρο.

Φυτεύτηκαν δέντρα και διάφορα καλλωπιστικά φυτά, προσφορά του Δήμου Τρίπολης αλλά και μαθητών του σχολείου και δημιουργήθηκαν μικρά φυσικά οικοσυστήματα στα ανεκμετάλλευτα ως τώρα παρτέρια του αύλειου σχολικού χώρου.

Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί εργάστηκαν με ενθουσιασμό και στο τέλος έδειξαν να απολαμβάνουν την αναβάθμιση και τον καλλωπισμό του αύλειου χώρου.

Η συγκεκριμένη δράση είχε στόχο να καλλιεργήσει την οικολογική συνείδηση των μαθητών και την καλαισθησία τους, να τους ασκήσει στη σωστή διαχείριση του πρώτου γι΄αυτούς δημόσιου χώρου, να τους διδάξει τη σωστή διαχείριση του νερού και των απορριμμάτων.

Ευχαρίστησαν τον Δήμο Τρίπολης για τη συνεργασία  και την άμεση ανταπόκριση για την προμήθεια των φυτών και την αναβάθμιση του αύλειου χώρου του σχολείου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της υπηρεσίας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – Ομάδα 1 της υπ΄ αριθ. 1/2024 (ορθή επανάληψη)...

Κάντε κλικ για να δείτε τα Στοιχεία Διαγωνισμού (Α/Α Συστήματος:   ) μέσω του http://www.promitheus.gov.gr/ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B]     The post Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινούν – Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις...

Από το Ναύπλιο η αποφυλάκιση των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της Πύλου

Από τις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν με αστυνομική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο