Σε θετικό κλίμα η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης στη ΒΙΠΕ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε χθες ( 11/4/2024 ) η επίσκεψη της Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Άννας Μάνη – Παπαδημητρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης. Η Υφυπουργός Ανάπτυξης – υπεύθυνη για θέματα βιομηχανίας – συνοδευόμενη από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΒΑ κ. Αθανάσιο Ψαθά και τον Πρόεδρο του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκο Τότση επισκέφτηκαν αρκετές εγκατεστημένες επιχειρήσεις καθώς και τα εργοτάξια των υπό ανέγερση φαρμακοβιομηχανιών.

Η γενική εντύπωση που αποκόμισε η Υφυπουργός Ανάπτυξης από την περιοδεία της στη ΒΙΠΕ Τρίπολης ήταν εξαιρετική και μιλώντας στα ΜΜΕ της Αρκαδίας εξέφρασε την πεποίθηση ότι σύντομα η ΒΙΠΕ Τρίπολης θα γίνει ένας σημαντικός επιχειρηματικός κόμβος.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΤΒΑ κ Αθανάσιου Ψαθά ο οποίος αναφερόμενος στα έργα που θα γίνουν στη ΒΙΠΕ Τρίπολης τόνισε ότι στο τέλος του 2025 η Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης θα είναι μία σύγχρονη ΒΙΠΕ αφού συνολικά θα διατεθούν 2,5 εκ. ευρώ για έργα υποδομής και ανάπλασης..

Τέλος ο Πρόεδρος του ΣΕΒΙΠΕΤ κ. Νίκος Τότσης ευχαρίστησε θερμά την Υφυπουργό για το έντονο ενδιαφέρον που επέδειξε για τη ΒΙΠΕ Τρίπολης και τόνισε ότι με καλοπροαίρετο διάλογο και καλή συνεργασία με το Υπουργείο Ανάπτυξης μπορούν να λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν και η Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης να γίνει μία ΒΙΠΕ πρότυπο για όλη τη χώρα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΒΙΠΕΤ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΤΣΗΣ 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΡΙΟΥ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πάνω από 800 φυτά κάνναβης κατασχέθηκαν στην Καλαμάτα

Οι εμπεριστατωμένες έρευνες, οδήγησαν τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης...

Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της υπηρεσίας ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΚΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – Ομάδα 1 της υπ΄ αριθ. 1/2024 (ορθή επανάληψη)...

Κάντε κλικ για να δείτε τα Στοιχεία Διαγωνισμού (Α/Α Συστήματος:   ) μέσω του http://www.promitheus.gov.gr/ Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B]     The post Διαγωνισμός για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής της

Πανελλήνιες 2024: Πότε ξεκινούν – Όλο το πρόγραμμα των εξετάσεων

O χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις...

Από το Ναύπλιο η αποφυλάκιση των 9 Αιγυπτίων που κατηγορούνται για το ναυάγιο της Πύλου

Από τις δικαστικές φυλακές Ναυπλίου που μεταφέρθηκαν με αστυνομική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο