Ν. Τσιαμούλος: Διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων με αυτόματο πιλότο δεν γίνεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όταν έχουμε να κάνουμε με υποθέσεις που αφορούν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί.

Διαχείριση των δημοσίων υποθέσεων με αυτόματο πιλότο δεν γίνεται.
Η ενασχόληση με τα κοινά είναι εντολή και ευθύνη για δουλειά.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν παύει να είναι Διοίκηση που απαιτεί εγγυήσεις από όσους την υπηρετούν.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν παύει να είναι τοπική διακυβέρνηση, που σημαίνει συνεχής μέριμνα για να απολαμβάνουν οι πολίτες τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες με τους χαμηλότερους δυνατούς πόρους.
Τα προβλήματα βεβαίως και τα συναντάμε στο δρόμο μας, δεν υπάρχει άλλωστε καμία δραστηριότητα χωρίς προβλήματα, αλλά από τον τρόπο που τα αντιμετωπίζουμε κρινόμαστε όλοι, κρίνεται η ικανότητά μας, η διάθεσή μας, η αφοσίωσή μας, η εκτίμηση που δείχνουμε στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.
Έτσι αρνητικά κρίνεται και η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής με την άρνηση της να παρέχει στοιχεία-δημόσια έγγραφα (Στοιχεία για την ΚΕΔΗΤ-καταστάσεις οφειλετών στο Δήμο Τρίπολης Δημοτικών Συμβούλων) σε συναδέρφους Δημοτικούς Συμβούλους για την ενημέρωση τους ώστε να επιτελέσουν καλύτερα το έργο τους. Νομίμως τα δικαιούνται και υποχρέωση αποτελεί της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan είχε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Αρμενίας κ. Tigran Mkrtchyan πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, στο γραφείο του στο Δημαρχείο Κορίνθου.           Συζήτησαν για τις στενές σχέσεις που διαχρονικά διατηρεί η πόλη της Κορίνθου με την Αρμενία και για αδελφοποίηση της Κορίνθου με αντίστοιχη πόλη της Αρμενίας με πρόταση του

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volley – ΠΛΑΚΑ ΛΕΩΝΙΔΙΟΥ

Στον χάρτη του πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ μπαίνει η...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 27/5/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο