Ν.Τσιαμούλος: “Θα υπάρχουν κλειστά καταστήματα στη νύχτα Shock Price”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δριμύ κατηγορώ εξαπέλυσε στη Δημοτική Αρχή Τρίπολης ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη – Αλλάζουμε τα δεδομένα” κ.Τσιαμούλος με αφορμή την κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την διοργάνωση της βραδιάς “Shock Price”.

Αναλυτικότερα ανέφερε:

Θεωρώ πολύ μεγάλο το πόσο που φτάνει περίπου στα 17.000 ευρώ.

Τύπωσα όλα τα στοιχεία από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τη διοργάνωση τέτοιων βραδιών στην Καλαμάτα. Ενδεικτικά θα αναφέρω πως η διοργάνωση που θα γίνει το Σάββατο στην Καλαμάτα θα κοστίσει 9600 ευρώ από τα οποία τα 1000 πάνε για ηχητικά – ενώ εμείς δίνουμε 4000 ευρώ – και τα 3900 ευρώ είναι για να διαφημιστεί η διοργάνωση σε μεγάλα μέσα της Αθήνας. Εμείς δεν δώσαμε τίποτα για να διαφημιστεί η βραδιά. Επιπλέον η όλη διοργάνωση στην Καλαμάτα στήθηκε γύρω από τον εθελοντισμό.

Για ακόμα μια φορά βλέπουμε προχειρότητα από το Δήμο. Σαν δήμος δεν αγκαλιάσατε την εκδήλωση αυτή και δεν κινητοποιήσατε όλες τις δυνάμεις.

Δεν είναι σύμφωνη η πλειοψηφία των επιχειρηματιών με αυτό που πάτε να κάνετε και θα το δείτε και μόνοι σας πόσα καταστήματα θα είναι κλειστά.

Βάζετε ένα υπέρογκο ποσό και δεν έχετε βρει ούτε έναν χορηγό.

Με παίρνουν τηλέφωνο εστιάτορες και με ρωτάνε αν μπορούν να πουλάνε την πίτσα 5 ευρώ εκείνη τη βραδιά. Δεν ξέρουν πως να το χειριστούν γιατί κανένας δεν τους έχει ενημερώσει. 

Εγώ και θα το στηρίξω – γιατί άλλωστε η ιδέα αυτή γεννήθηκε στην παράταξη μου – και θα συνεχίσω να σας λέω τις ιδέες μου και ελπίζω να μην συνεχίσει να κωφεύει ο Δήμαρχος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο