Ο Δήμαρχος Τρίπολης στην Ημερίδα ”Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/5nfc3TfIqrU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ενημερωτική ημερίδα της ΠΕΔ Πελοποννήσου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο ”Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο”

Χθες 15/6 πραγματοποιήθηκε ενημερωτική ημερίδα από την ΠΕΔ Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, για τους πρόσφυγες ”Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο”, με την παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, του Αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα Philippe Leclerc και την υπεύθυνη για την ενημέρωση Ελισσάβετ Ναζλί.

paylis hmerida1

Η ημερίδα αυτή αφορούσε στο πρόγραμμα στέγασης προσφύγων-μεταναστών σε διαμερίσματα. Στη διάρκειά της αναλύθηκαν πολλά στοιχεία που αφορούν στο πρόγραμμα, που έχει σκοπό να καταργήσει τα Camp και τα γκέτο και να δώσει άλλη προοπτική στο μεταναστευτικό στη χώρα μας.

Συμμετοχή στην ημερίδα είχε και ο Δήμος Τρίπολης με το Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή να παρακολουθεί και να θέτει κεριά ερωτήματα σε σχέση με την λειτουργία του προγράμματος – τον τρόπο λειτουργίας και υλοποιήσεις του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου

Ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ανατολικής Μανής, κ. Πέτρο Ανδρεάκο, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 20 Μαΐου, συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια του σχολείου κα Μένεγα Παναγιώτα και τις εκπαιδευτικούς του σχολείου κ.κ. Πρόκου Μαριάνθη και Τραγάκη Παρασκευή, μαθητές του 1ου Γυμνασίου Γυθείου. Τα παιδιά ήθελαν να ευχαριστήσουν προσωπικά
00:00:00

Σαν σήμερα το 2005 η Έλενα Παπαρίζου κατακτά τη Eurovision

Την Eurovision κατακτά σαν σήμερα στις 21 Μαΐου του...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Κυριακίδεια στον Πύργο Κορινθίας για μια ακόμα χρονιά. Πολλές ήταν οι συμμετοχές αθλητών καθε ηλικίας που έτρεξαν τιμώντας τη μνήμη του μεγάλου Έλληνα αθλητή, δρομέα αντοχής και ημιαντοχής. Ο γιος του μαραθωνοδρόμου, Δημήτρης Κυριακίδης έδωσε και φέτος το  παρόν, συγχαίροντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πύργου και τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο