ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΤρίποληςΔ. Παυλής για καταφύγιο αδέσποτων: "Σε 15 μέρες θα ρίξουμε τα μπετά..."

Δ. Παυλής για καταφύγιο αδέσποτων: “Σε 15 μέρες θα ρίξουμε τα μπετά…”

Το θέμα των αδέσποτων ζώων τέθηκε εκ νέου στο Δημοτικό Συμβούλιο από τον Νίκο Τσιαμούλο, ο οποίος ζήτησε να μάθει σε τι σημείο βρίσκεται η διαδικασία δημιουργίας καταφυγίου αδέσποτων στο Δήμο Τρίπολης.

Στην απάντηση του ο κ.Παυλής ανέφερε: Έχουμε βάλει στον προϋπολογισμό κάποια χρήματα και προσπαθούμε να αξιοποιήσουμε τα παιδια της τεχνικής υπηρεσίας για να γλυτώσουμε εργολαβίες για τη δημιουργία του καταφυγίου.

Πρέπει να σας ενημερώσω πως ένα μεγάλο ποσό απαιτείται για τα πάνελ που χρειάζονται στο καταφύγιο. Εμείς λοιπόν κάναμε πρόταση στο Υπουργείο για 180.000 ευρώ χρηματοδότηση για αλλαγή της στέγης του ΔΑΚ και πήραμε προέγκριση. Έτσι λοιπόν σκεφτήκαμε αν μπορούσαμε να παίρναμε αυτά τα πανελ και να τα βάλουμε εκεί. Εξού και η όποια καθυστέρηση, Πιστεύω πως σε 10 – 15 μέρες θα πέσουν τα μπετά και θα περιμένουμε να δούμε αν θα προχωρήσει αυτό με τα πάνελ».

Στη συνέχεια ο κ.Παυλής τόνισε πως συνεχίζονται οι στειρώσεις και οι εμβολιασμοί των ζώων, ενώ συμπλήρωσε: «Δυστυχώς συνεχίζουν να φέρνουν σκυλιά και είναι τεράστιο το πρόβλημα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο