Πρόσκληση σε νέα δημόσια συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης μετά τη ματαίωση της, στης 31 Ιανουαρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση σε νέα δημόσια συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης μετά τη ματαίωση της, στης 31 Ιανουαρίου 

Μετά τη ματαίωση της, κατά την 31η Ιανουαρίου 2017, συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 37/27-1-2017 πρόσκληση συνεδρίασης, επειδή δεν υπήρξε απαρτία, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 6η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

  1. Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας Σπηλιοπούλου Μαρίας του Γεωργίου, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ερμού και Κύπρου 7 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «καφενείο – επιχείρηση προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου» με την επωνυμία «Μακρής Δημήτριος του Νικολάου – MAKRIS CAFE» που βρίσκεται επί της πλατείας Αγ. Βασιλείου αρ. 12 στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής (ανανέωση) σε κατάστημα «καφενείο – μπαρ – οβελιστήριο» με την επωνυμία «Lisitsyna Marina του Leonid – ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ» που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δαβιάς και Πανός στην Τρίπολη.
  1. Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (αναψυκτήριο χωρίς παρασκευαστήριο με δικαίωμα έψησης)» με την επωνυμία «Σκλήφας Ηλίας του Δημητρίου – AVENUE» που βρίσκεται επί της οδού Μουτζουροπούλου 75 στην Τρίπολη.
  1. Παραχώρηση τμήματος κοινόχρηστου χώρου (ποσοστού 30% του προσώπου του καταστήματος) για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ» ιδιοκτησίας της εταιρείας Μπαφές Χρήστος & Σια Ε.Ε. – COPPOLA» που βρίσκεται επί της οδού Μαλλιαροπούλου 3 στην Τρίπολη.
  1. Παραχώρηση τμήματος κοινόχρηστου χώρου (ποσοστού 30% του προσώπου του καταστήματος) για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ (καφετέρια)» ιδιοκτησίας της εταιρείας Γ. Φράγκος & Σια Ε.Ε. – ΜΕΝΤΑ» που βρίσκεται επί της οδού Ισαάκ Σολωμού 20 στην Τρίπολη.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ