Σεμινάριο αυτοάμυνας για… καλό σκοπό!

H Combat Team Tripolis σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης συνδιοργάνωσαν Σεμινάριο Αυτοάμυνας Krav Maga υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Δελή Βασίλη και της ομάδας του για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα δόθηκαν για την ενίσχυση του έργου 'Το Χαμόγελο του Παιδιού'.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Combat Team Tripolis σε συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Τρίπολης συνδιοργάνωσαν Σεμινάριο Αυτοάμυνας Krav Maga υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή Δελή Βασίλη και της ομάδας του για φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς όλα τα έσοδα δόθηκαν για την ενίσχυση του έργου ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου  στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Αντί εισόδου υπήρχε κουμπαράς στο χώρο για την ενίσχυση του έργου “ΤΟ ΧΑΜΌΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος

Βραδιά ρεμπέτικου με άρωμα Αποδήμων – Με επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αποδήμων

Ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό οδοιπορικό στο ρεμπέτικο τραγούδι ένωσε την Τρίτη 21 Ιουλίου το βράδυ τον Δήμο Σπάρτης με τους Απόδημους Λάκωνες

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.