Γ.Σμυρνιώτης: “Οδηγούμαστε σε μια προσπάθεια αρπαχτής στο Δήμο…” (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε την Δευτέρα (19/12) ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Γιάννης Σμυρνιώτης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/jQUkn-q4Ees” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τεχνικό πρόγραμμα:

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου έπρεπε να είναι σημαντικό θέμα, αλλά απ΄ότι φαίνεται δεν είναι.

Μιλάμε για το μικρότερο τεχνικό πρόγραμμα για το Δήμο Τρίπολης. Δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια από το Δήμο να ενταχθούν κάποια έργα. Αν συνεχίσει έτσι η κατάσταση, δεν έχει νόημα να μιλάμε για Δήμο Τρίπολης.

Βλέπουμε μελέτες στο γάμο του καραγκιόζη που δεν καταλαβαίνουμε γιατί γίνονται, όπως για παράδειγμα αυτή των 18.000 ευρώ για τη στατική επάρκεια του κολυμβητηρίου. Εμείς όταν ήμασταν Δημοτική Αρχή κάναμε πολλές μελέτες από τις τεχνικές υπηρεσίες που διαθέτει ο Δήμος εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο χρήματα.

Πιστεύουμε ότι οδηγούμαστε σε μια προσπάθεια αρπαχτής από το Δήμο, κρίνοντας από τις τόσες μελέτες.

Ο κ.Παυλής βλέπει παντού εχθρούς. Με την ανεπάρκεια του αυτά τα χρόνια, που είναι στα ηνία, έβαλε το Δημο στη γωνία και τώρα του φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο.

Για το Μεγαβούνι:

Αφού έψαξε όλη την επικράτεια του Δήμου ο κ.Παυλής μας έφερε τελικώς το Μεγαβούνι.

Εδώ και δυο χρόνια δεν μπορεί να πάρει περιβαλλοντικούς όρους.

Για να φτάσουν τα απορριμματοφόρα στο σημείο που θέλει ο κ.Παυλής, θα πρέπει να φτιαχτεί ο δρόμος, ένα κόστος που ξεπερνά δηλαδή το 1.500.000 ευρώ. Εκτός αυτού λόγω του υψομετρου τις μισές μέρες του χρόνου τα απορριμματοφόρα δεν θα μπορούν να φτάσουν στο σημείο, γιατί θα έχει δέκα πόντους πάγο.

Το δασαρχείο δεν έχει τοποθετηθεί επί του ιδιοκτησιακού θέματος. Πως θα πάει λοιπόν να κάνει έργα, χωρίς καν να ξέρει αν ο χώρος είναι δικός του.

Ακόμα και αν αύριο το πρωί του έδιναν το πράσινο φως για το Μεγαβούνι, θα χρειαζόταν για την προσωρινή διαχείριση- έτσι όπως το πάει – άλλα 20 χρόνια για να φτιάξει αυτά που λεει.

Για το κοινωνικό παντοπωλείο:

Η κα.Εικοσιδέκα ζήτησε να μάθει από τον δήμαρχο για το κοινωνικό παντοπωλείο και εκείνος της απαντούσε για το πρόγραμμα ΤΕΒΑ. Καλό θα ήταν να στηρίξουν μια δομή, που φτιάχτηκε με τεράστια προσπάθεια από εμάς και να μην την απαξιώνουν, γιατί σύμφωνα με τα όσα μαθαίνουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο δεν λειτουργεί!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Στόχος η Τρίπολη να γίνεται γνωστή παντού, να αυξάνει την επισκεψιμότητά της»

Με party ολοκληρώθηκε το φετινό TEDxKlonatzidika την Κυριακή (19/5/2024) στην Τρίπολη. Παρών και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στα παιδιά επιστήμονες από την Τρίπολη τα οποία «δεν ξεχνούν και ενδιαφέρονται για την πόλη τους». Στη συνέχεια, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στις σημαντικές ομιλίες που έγιναν στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και

Συνελήφθησαν 17 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Κορινθία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Δωρεάν Δερματολογικός Έλεγχος έναντι του Καρκίνου του Δέρματος από τους Ιατρικούς Συλλόγους, υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου 

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή τη καθιέρωση του Μάϊου ως μήνας ευαισθητοποίησης για το Μελάνωμα, διοργανώνει σε συνεργασία με την Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία και τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους  δράση προληπτικής δερματολογικής εξέτασης με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση του κοινού για τη νόσο, τα μέτρα πρόληψης και

Αποτελέσματα 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «Γρηγόρης Λαμπράκης»

Τα αποτελέσματα του 6ου Αγώνα Δρόμου Ειρήνης «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ» 21km Δείτε τα αποτελέσματα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο