ΤΡΙΠΟΛΗ: Διευκρινίσεις για τον στολισμό χριστουγεννιάτικων δέντρων

Η ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανακοίνωση του Δήμου Τρίπολης…

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες, τους φορείς, τα σχολεία και τους επιχειρηματίες της πόλης μας, για το ενδιαφέρον που δείχνουν σχετικά με την κράτηση του δέντρου που θέλουν να στολίσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων, στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως, Τάσου Σεχιώτη και σε λοιπούς κεντρικούς δρόμους, γεγονός που είναι ενθαρρυντικό για την επιτυχή διοργάνωση των φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Όμως, για διευκόλυνση των υπηρεσιών του Δήμου Τρίπολης, των υπαλλήλων, ηλεκτρολόγων κτλ, παρακαλούμε να μην γίνει κανένας στολισμός και καμία κράτηση, εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των λαμπιονιών, από τους αρμόδιους.

Στα δέντρα που θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία, προτεραιότητα κράτησης για στολισμό έχουν τα σχολεία, τα σωματεία και τα ιδρύματα της πόλη μας. Ο Δήμος Τρίπολης θα επιλέξει και θα κάνει την κράτηση, τοποθετώντας καρτελάκια για κάθε ένα ξεχωριστά.

Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής και κράτησης από τον Δήμο Τρίπολης, τα ελεύθερα δεντράκια που έχουν τοποθετηθεί (που φέτος είναι περισσότερα μετά το μεγάλο περσινό ενδιαφέρον), θα είναι διαθέσιμα για επιχειρήσεις κτλ ώστε να στολιστούν για την υποδοχή των Χριστουγέννων!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Τρίπολης στο: 2713 600400

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού & Μουσικής στα Λαγκάδια στις 25 Ιουλίου

Ο 52ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού επιστρέφει δυναμικά στα Λαγκάδια Γορτυνίας στις 25 Ιουλίου. Η παράδοση ζωντανεύει ξανά με κορυφαίους καλλιτέχνες.

Στην παρουσίαση του νέου Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης ο Δημήτρης Πτωχός

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετείχε ενεργά στην επίσημη παρουσίαση του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) 2026-2030, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό να δίνει το «παρών»

Δήμος Βόρειας Κυνουρίας: Ορκίστηκε η νέα υπάλληλος Χριστίνα Αναγνωστάκου

Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου 2026 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Βόρειας Κυνουρίας η ορκωμοσία της κας Χριστίνας Αναγνωστάκου, ενώπιον του Δημάρχου Γεωργίου Καμπύλη.

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...