Δήμος Τρίπολης: Αναζήτηση χώρου για δημιουργία ΚΔΑΠ για ΑΜΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Βρέντας την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, αργά το απόγευμα, στο Δημαρχείο της Τρίπολης αναφέρθηκε στις ενέργειες που κάνει ο Δήμος σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες προκειμένου να βρεθεί χώρος για την στέγαση κέντρου δημιουργικής απασχόλησης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/76ShX5w2Ojk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Ανέφερε ότι τα παιδιά αυτά χρίζουν μιας ιδιαίτερης φροντίδας και χεριάζεται ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για να τα βοηθήσει στην εξωστρέφεια τους.

Στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση σε όλους τους συνδημότες αν κάποιος έχει ένα χώρο που δεν τον χρειάζεται και μπορεί να τον παραχωρήσει με ένα μικρό αντίτιμο να απευθυνθεί στο γραφείο πολιτισμού του Δήμου η στο προεδρείο του συλλόγου γονέων παιδιών με ειδικές ανάγκες.

Επιπλέον έστειλε μηνυμα και προς την εκκλησία ζητώντας να μάθει αν μπορεί να παραχωρήσει κάποιο χώρο προκειμένου να βοηθήσει αυτά τα παιδιά και να συμβάλει στη δημιουργία αυτού του κέντρου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο