Την κατανόηση και την βοήθεια των πολιτών ζητά ο Χ. Λυσίκατος για το έργο του βιολογικού καθαρισμού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την κατανόηση και την βοήθεια των πολιτών ζητά ο Χ. Λυσίκατος για το έργο του βιολογικού καθαρισμού  στον οικισμό Λεωνιδίου.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος αναφέρει:

Όπως γνωρίζετε εδώ και περίπου τρεις μήνες έχουν ξεκινήσει οι εργασίες κατασκευής των εσωτερικών δικτύων του βιολογικού καθαρισμού στον οικισμό Λεωνιδίου.

Το έργο του βιολογικού καθαρισμού του Λεωνιδίου είναι ένα δύσκολο έργο, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για τον τόπο μας και έχοντας υπ’ όψιν ότι η χρηματοδότηση του προέρχεται από το ευρωπαϊκό χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, υπάρχουν ασφυκτικά περιθώρια ολοκλήρωσης του, που επιβάλλουν τη συνεχόμενη εκτέλεση των εργασιών.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών και εξαιτίας των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του οικισμού του Λεωνιδίου, δεν είναι δυνατόν να αποφευχθεί η ταλαιπωρία από τις διακοπές κυκλοφορίας σε οδούς, από τις βλάβες σε υφιστάμενα δίκτυα κοινής ωφέλειας από τις σκόνες τους θορύβους και γενικά η προσωρινή επιβάρυνση στις γειτονιές που θα εκτελούνται εργασίες.
Παρ’ όλα αυτά γίνεται προσπάθεια για την κατά το δυνατόν μικρότερη όχληση και την αποκατάστασης των βλαβών στο μικρότερο δυνατό χρόνο.

Για τη διευκόλυνση σας σχετικά με τη δήλωση βλαβών ή για οποιαδήποτε απορία σχετικά με το έργο, μπορείτε να απευθύνεστε στην ανάδοχο κοινοπραξία «TΕΧΝΗΚΩΝ ΑΤΕ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ» (τηλ.2757023322, γραφείο Λεωνιδίου πλησίον πλατείας Ουράνη) ή στην Τεχνική Υπηρεσία της Αναπτυξιακής Πάρνωνα (τηλ. 2757022938), η οποία ως φορέας κατασκευής του έργου έχει αναλάβει την επίβλεψη του έργου και διαθέτει προσωπικό με καθημερινή παρουσία στους χώρους εκτέλεσης του έργου.

Ζητούμε την κατανόηση σας και την βοήθεια σας για την ομαλή ολοκλήρωση του έργου, γιατί η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, το έργο είναι για πάντα…

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας
Χαράλαμπος Ν. Λυσίκατος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο

Τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο, υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, την Δευτέρα 22 Απριλίου. Κοινές δράσεις, αναπτυξιακά προγράμματα και αθλητικές υποδομές ήταν τα κυριότερα σημεία της συζήτησης, στην οποία συμμετείχαν και στελέχη της Ομοσπονδίας και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Με διάθεση συνεργασίας για την προβολή, την ανάδειξη

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Μάϊου 2024 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Μάιο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Λειτουργίες Ελλήνων Συνθετών

Αναμένοντας την Ανάσταση του Κυρίου, θα γευτούμε το κατανυκτικό κλίμα της Σαρακοστής μέσα από επιλεγμένες Λειτουργίες Ελλήνων συνθετών (Αυγουστίνος Ρούσσος, Γιάννης Δροσίτης, Γεώργιος Πονηρίδης), ενώ το Requiem του Γιάννη Ρούσσου θα εντείνει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μία περιήγηση στην ελληνική έντεχνη μουσική για φωνή και όργανο εναρμονισμένη με το πνεύμα των Παθών του Κυρίου. Ερμηνεύουν η

«Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή πολιτών στην παρέλαση την Παρασκευή του Πάσχα»

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας ενόψει του εορτασμού της Β΄...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο