Οι δικαιούχοι επιστροφής του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% στον Δήμο Νότιας Κυνουρίας

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα σχετικά με τον επιμερισμό του Ειδικού Τέλους ΑΠΕ 1% σε Κοινότητες, όπου λειτουργούν Σταθμοί ΑΠΕ και Υβριδικοί Σταθμοί για τα έτη 2015-2019, στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.,έχει αναρτηθεί ο 3ος Προσωρινός Πίνακας, με τους αριθμούς παροχής των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών ανά Κοινότητα και Ο.Τ.Α. Α’ βαθμού, οι οποίοι, σύμφωνα με τα στοιχεία που διατηρούνται στα συστήματα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 2 της Υπουργικής Απόφασης και κρίνονται δικαιούχοι απόδοσης του αναλογούντος ποσού, μέσω διαδικασίας συμψηφισμού με τις χρεώσεις στον λογαριασμό κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας, οι Τοπικές Κοινότητες που εμπίπτουν στην ανωτέρω περίπτωση, είναι οι Κοινότητες, Κουνουπιάς και Μαρίου. Στην επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, παρουσιάζεται ο πλήρης πίνακας των κοινοτήτων των εν λόγω περιπτώσεων.

Όπως προβλέπεται στο άρθρο 4 παρ. 8, στις περιπτώσεις ενεργών οικιακών παροχών, οι αριθμοί, των οποίων, δεν συμπεριλαμβάνονται στους πίνακες που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, μπορούν να υποβάλουν στο Δήμο, εντός προθεσμίας ενός (1) μηνός από την ημερομηνία ανάρτησης των πινάκων, αίτηση για έκδοση ειδικής βεβαίωσης δικαιούχου, κατά τα προβλεπόμενα, στο άρθρο 2, της Υπουργικής Απόφασης.

Η προθεσμία ολοκλήρωσης της διαδικασίας υποδοχής των σχετικών βεβαιώσεων από τη ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, λήγει στις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...
Μετάβαση στο περιεχόμενο