Ιανουαρίου 18, 2021

Ανοιχτό για το κοινό το Κέντρο Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μελιτζάzz 2019

Ιουλίου 02, 2019

Oι πόρτες του Κέντρου Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα θα ανοίξουν για το κοινό, στο πλαίσιο του Μελιτζάzz 2019 “Bittersweet” στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Αγαπητοί φίλοι, σας ενημερώνουμε ότι για άλλη μία χρονιά οι πόρτες του Κέντρου Πληροφόρησης για τη Χλωρίδα του Πάρνωνα θα ανοίξουν για το κοινό, στο πλαίσιο του Μελιτζάzz 2019 “Bittersweet” στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Ως εκ τούτου, ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας προσκαλεί τους επισκέπτες και τους κατοίκους της περιοχής που θα παραβρεθούν στις εκδηλώσεις του φετινού φεστιβάλ, να επισκεφθούν το Κέντρο Πληροφόρησης για να ανακαλύψουν και να γνωρίσουν από κοντά τον περιβαλλοντικό πλούτο της προστατευόμενης περιοχής του Πάρνωνα, αλλά και να ενημερωθούν για την υποψηφιότητα της περιοχής της Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου (Πάρνωνας – Μαλέας – Μονεμβασία) στο Παγκόσμιο Δίκτυο των Αποθεμάτων Βιόσφαιρας, του προγράμματος Άνθρωπος και Βιόσφαιρα της UNESCO.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, το Κέντρο Πληροφόρησης θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό από Τετάρτη 03 Ιουλίου έως Σάββατο 06 Ιουλίου, από τις 20:00μ.μ. έως τις 23:00μ.μ.

Με εκτίμηση,

Πρόγραμμα 2019

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Ιουλίου 2019 08:54

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia