Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος, μιλά για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων της Αποκριάς του Δήμου. 

Κατά την έναρξη της ομιλίας του ο Δήμαρχος επεσήμανε πως "φημιζόμαστε για τις πολλές, διαφορετικές, πλούσιες και χαρούμενες εκδηλώσεις μας".  

Εν συνεχεία, αναλύοντας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Αποκριάς του Δήμου ανέφερε πως, ήδη ξεκίνησε από την Τσικνοπέμπτη, ακολουθώντας η γιορτή των Σαπουνέϊκων.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων έρχεται με το καρναβάλι του Τυρού που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής και θα ακολουθήσει το καρναβάλι του Λεωνιδίου τις απογευματινές ώρες.

"Το κλείσιμο του εορτασμού θα γίνει εορτάζοντας τα κούλουμα στα πανέμορφα Πούλιθρα, με μεζέδες και κρασί, για ντόπιους και επισκέπτες". 

Ο κ. Λυσίκατος ιδιαίτερη αναφορά έκανε, στο τρίτο κύμα των αναρριχητών, των ιδιαίτερων αυτών επισκεπτών, που επισκέπτονται αυτή την περίοδο τον δήμο, προσκαλώντας όλους τους Αρκάδες να επισκεφθούν και να δουν πως εμπλέκονται οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο με τους ντόπιους κατοίκους του Λεωνιδίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 15:14

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia