Λεωνίδιο | Παγκόσμια ανταπόκριση για το 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης Λεωνιδίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία διεξήχθη το 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην πόλη του Λεωνιδίου, στους κλειστούς και εξωτερικούς χώρους του εκθεσιακού κέντρου Φάμπρικα Πολιτισμού, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Το αναρριχητικό Πάρκο Λεωνιδίου έχει πλέον ανακηρυχθεί από τους καλύτερους παγκόσμιους προορισμούς αναρρίχησης. 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/iNEBYwdrK_A” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αλματώδη άνοδο σημειώνει στη χώρα μας το συναρπαστικό άθλημα της αναρρίχησης, αφού αναρριχητές από όλον τον κόσμο με διακρίσεις, βρέθηκαν το περασμένο τριήμερο στο Λεωνίδιο της Ν. Κυνουρίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 3ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Απώτερος σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η προώθηση του Εναλλακτικού Τουρισμού, η ανάδειξη και η αναγνωρισιμότητα της φυσικής ομορφιάς της περιοχής σε πόλεις του εξωτερικού. 

Το φεστιβάλ πλαισίωσαν παράλληλες ενδιαφέροντες δραστηριότητες, όπως δωρεάν μαθήματα αναρρίχησης, ασκήσεις γιόγκα και προβολές ταινιών.

Ενθουσιασμένοι δήλωσαν οι συμμετέχοντες από τις ομορφιές του τόπου, εκφράζοντας μάλιστα την αγάπη τους για την Ελλάδα. 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο