Εκδήλωση ενημέρωσης για την πορεία εξέλιξης του καταδυτικού πάρκου Τυρού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Πέμπτη 15/10/2015 και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Τυρού θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική συνάντηση για την πορεία των διαδικασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη και αφορούν το καταδυτικό πάρκο Τυρού.

Η ενημέρωση αφορά όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει για την δημιουργία του καταδυτικού πάρκου στην περιοχή του Τυρού, αλλά και την παρουσίαση στοιχείων από την διεθνή πρακτική.

Επίσης θα παρουσιαστούν θέματα για τον καταδυτικό τουρισμό στην Ελλάδα και τις δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρονται στον Δήμο μέσα από αυτή την δραστηριότητα.

Η καταδυτική ομάδα που συμμετέχει στο όλο εγχείρημα θα διερευνήσει την θαλάσσια περιοχή για εύρεση καταλλήλων περιοχών κατάδυσης με σκοπό να επακολουθήσει η εκπόνηση των απαραίτητων μελετών που πρέπει να κατατεθούν στο υπουργείο για να κατοχυρωθεί ο χώρος.

Η παρουσίαση του τεχνικού μέρους θα γίνει από τον κ. Φίλιππο Πετρίδη, Διευθύνων Σύμβουλό της ΑΜΒΙΟ Α.Ε. Παράλληλα ο κος Χαράλαμπος Λυσίκατος Δήμαρχός Νότιας Κυνουρίας και η κα Εύη Τατούλη πολιτευτής Αρκαδίας, θα αναφερθούν στην από κοινού προσέγγιση της διερεύνησης των δυνατοτήτων και της ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο