Ο μεγαλύτερος Τσακώνικος Χορός στο Λεωνίδιο (pics,vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε χτες Παρασκευή 6 Ιουλίου ο μεγαλύτερος Tσακώνικος Xορός στο Λεωνίδιο και κρίνοντας από την μεγάλη προσέλευση, ο στόχος επετεύχθη, καθώς οι χορευτές που συμμετείχαν έφτασαν συνολικά τους 1302!

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/bZ18hU_8zl8″ frameborder=”0″ allow=”autoplay; encrypted-media” allowfullscreen ]
Ο μεγαλύτερος Τσακώνικος Χορός ξεκίνησε από τον Πύργο Τσικαλιώτη, με το Χορευτικό συγκρότημα Λεωνιδίου να σέρνει τον χορό και πίσω του να ενώνονται και να χορεύουν τόσο προσκεκλημένοι χορευτικοί σύλλογοι από την Αρκαδία, όσο και πολλοί ντόπιοι και επισκέπτες του φεστιβάλ, με κατάληξη στην πλατεία της Μητρόπολης. Λίγο πριν το τέλος βρισκόταν το σημείο καταγραφής και καταμέτρησης των χορευτών.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον μεγαλύτερο Τσακώνικο Χορό χόρεψαν, εκτός των άλλων, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, η Περιφεριακή Σύμβουλος Δήμητρα Λυμπεροπούλου, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο τέως Δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ “Μελιτζάzz 2018 – Λαβύρινθος” το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λεωνίδιο με πλούσιο πρόγραμμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου.

leonidion.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο