Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο της ύδρευσης Αγίου Βασιλείου

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ύδρευση Αγίου Βασιλείου Νότιας Κυνουρίας» προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ύδρευση Αγίου Βασιλείου Νότιας Κυνουρίας» προϋπολογισμού 120.000 ευρώ.

Το έργο αφορά στη βελτίωση του υφιστάμενου εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού του Αγίου Βασιλείου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας. Συγκεκριμένα θα γίνει καθαίρεση της υφιστάμενης υδροσυλλογής από την οποία χάνεται μεγάλο μέρος της υδροφορίας και κατασκευή νέας. Θα γίνουν εργασίες περίφραξης του χώρου ο οποίος τώρα είναι εκτεθειμένος σε εξωτερικές παρεμβάσεις.

Στη συνέχεια θα γίνει αντικατάσταση του παλαιού δικτύου από PVC με αγωγούς πολυαιθυλενίου και τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος χλωρίωσης του νερού.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πολυαρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής

Με την πρέπουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα τελέσθηκε, σήμερα το απόγευμα,...

Συνελήφθησαν συνολικά 8 άτομα σε στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις στην Αργολίδα και στην Αρκαδία

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε ομάδες κοινωνικής ομοιογένειας , σε περιοχές των δήμων Άργους – Μυκηνών, Ναυπλιέων , Τρίπολης, Μεγαλόπολης και Βόρειας Κυνουρίας

Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά σε Κορινθία και Μεσσηνία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικό τμήμα περιοχής δήμου Μεγαλόπολης λόγω του «Αγώνα μνήμης και τιμής 2026»

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι...