Λεωνίδιο - Leonidion

Δήμος Ν. Κυνουρίας

Πέτρος Τατούλης: «Ένα μεγάλο έργο για την Κυνουρία μπήκε σε τροχιά υλοποίησης. Ανοίξαμε το δρόμο για τον καταδυτικό τουρισμό της χώρας. Η αδειοδότηση για το Λουτράκι ακολουθεί άμεσα»
Το 2020 συμπληρώνονται αισίως 25 χρόνια από την ίδρυση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα.
Τετάρτη 8/07/2020 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δ.Δ. Λεωνιδίου.
Ξεκίνησε η λειτουργία του ελευθέρου Wi-Fi στον Τυρό και στο Λεωνίδιο, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος.
Ο κατανυκτικός ύμνος Αι γενεαί πάσαι - Ω γλυκύ μου Έαρ αποδίδει τον πόνο της Παναγίας για τον επίγειο θάνατο του μοναδικού υιού της.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος για τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εορταστεί το φετινό Πάσχα.
Μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα COVID-19 από κάτοικο του Τυρού, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει:
Η ματαίωση των εορτασμών δεν απαξιώνει και δε σημαίνει αδιαφορία απέναντι σε όσα οφείλουμε στους αγωνιστές της Επανάστασης του 1821. Σε αυτούς τους ήρωες οφείλουμε την ελευθερία μας και αυτό που είμαστε σήμερα, αναφέρει στο μήνυμά του ο Δήμαρχος Νότιας…
Συμβάλουμε στην πρόληψη, βοηθάμε το έργο των αρμοδίων αρχών.... 
«Project TYROS»Κλιμάκιο εθελοντών δυτών της περιβαλλοντικής οργάνωσης «WE DIVE WE CLEAN» ύστερα από πολυετή δραστηριότητα στους τομείς έρευνας & ανέλκυσης και στα πλαίσια του προγράμματος για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος που υλοποιεί εδώ και 7 χρόνια βρέθηκε στον Τυρό…
Σελίδα 1 από 22

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia