Λεωνίδιο - Leonidion

Δήμος Ν. Κυνουρίας

Ομοφώνησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου -κατά την συνεδρίασή του, χθες Δευτέρα 5 Οκτωβρίου- στην αρνητική του γνωμοδότηση ως προς τις μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορούν στην κατασκευή και λειτουργία τριών αιολικών πάρκων στον Πάρνωνα και ειδικότερα στους Δήμους Νότιας Κυνουρία…
Λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.
Το έργο αναβάθμισης δικτύου ύδρευσης Τυρού, με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Φιλόδημος 1, προχωρά εντός χρονοδιαγράμματος.
O Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας παρέλαβε το πρωί της Δευτέρας 24/08/2020 έναν μπούφο (Bubo bubo) που εντοπίστηκε πεσμένος στο έδαφος πλησίον της επαρχιακής οδού, στην ευρύτερη περιοχή του οικισμού Κουτρούφων, στην Αρκαδία.
Πέτρος Τατούλης: «Ένα μεγάλο έργο για την Κυνουρία μπήκε σε τροχιά υλοποίησης. Ανοίξαμε το δρόμο για τον καταδυτικό τουρισμό της χώρας. Η αδειοδότηση για το Λουτράκι ακολουθεί άμεσα»
Το 2020 συμπληρώνονται αισίως 25 χρόνια από την ίδρυση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα.
Τετάρτη 8/07/2020 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης σε περιοχές του Δ.Δ. Λεωνιδίου.
Ξεκίνησε η λειτουργία του ελευθέρου Wi-Fi στον Τυρό και στο Λεωνίδιο, όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, κ. Χαράλαμπος Λυσίκατος.
Ο κατανυκτικός ύμνος Αι γενεαί πάσαι - Ω γλυκύ μου Έαρ αποδίδει τον πόνο της Παναγίας για τον επίγειο θάνατο του μοναδικού υιού της.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπος Λυσίκατος για τις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες θα εορταστεί το φετινό Πάσχα.
Σελίδα 1 από 22

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia