Μεγαλόπολη: Ενίσχυση της πυροπροστασίας με την τοποθέτηση τριών νέων δεξαμενών

Ιουλίου 26, 2022
Ο Δήμος Μεγαλόπολης, με σκοπό την ενίσχυση του έργου της Πολιτικής Προστασίας, προμηθεύτηκε τρεις μεταλλικές κυλινδρικές δεξαμενές βαρέως ανοιχτού τύπου.

Παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, κ. Δημήτρη Σιέμπου, έγινε η εγκατάστασή τους σε επιλεγμένες θέσεις. Η μία χωρητικότητας 100m3 στην Κοινότητα Πετρίνας, πλησίον της Μονάδας Αφαλάτωσης, προκειμένου να αξιοποιηθεί η υπερχείλιση της εν λόγω Μονάδας, για την άμεση πλήρωση της δεξαμενής. Οι άλλες δύο, χωρητικότητας 40m3 έκαστη, εγκαταστάθηκαν στις Κοινότητες Λυκοχίων και Κάτω Κοτυλίου.

Η εγκατάστασή τους, ενισχύει τον αριθμού των ήδη υπαρχόντων δεξαμενών, προκειμένου να υπάρχει επάρκεια αποθεμάτων νερού σε κομβικά σημεία της επικράτειας του Δήμου Μεγαλόπολης, από τα οποία δύναται να ανεφοδιαστούν τα επίγεια και τα εναέρια μέσα πυρόσβεσης.

Για άλλη μία φορά, ο Δήμος Μεγαλόπολης, ζητά από τους δημότες του, τη συνεργασία τους στην προσπάθεια της αποφυγής και της αντιμετώπισης των υπαίθριων πυρκαγιών. Η ευαισθητοποίηση και συνδρομή όλων είναι επιτακτική ανάγκη.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia