Πραγματοποιήθηκε η διανομή φρούτων σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης από το ΝΠΔΔ “Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη Δήμου Μεγαλόπολς”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     Μεγαλόπολη 24-09-2021 

ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 

Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

& ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Τηλ : 27913-60310

e-mail: kpa@megalopoli.gr

ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Στα πλαίσια του προγράμματος «ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΥΡΡΟΜΕΝΩΝ ΟΠΩΡΟΚΗΠΕΥΤΙΚΩΝ» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 διανομή φρούτων (ροδάκινα) σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας, ήτοι στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), στους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους. Η διανομή έγινε στο  χώρο της λαϊκής αγοράς στην πλατεία Πολυβίου  στο διάστημα 10.00 έως 13:00  τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας από τον  covid-19.

Οι ποσότητες που δεν απορροφήθηκαν από τους δικαιούχους διατέθηκαν  σε λοιπές ευάλωτες ομάδες και σε κοινωνικές δομές της περιοχής.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου μας  για την συνεργασία τους καθώς και το προσωπικό του Νομικού Προσώπου ¨Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη¨ που υποστήριξε και ολοκλήρωσε την διαδικασία της διανομής και πέραν των υπαλληλικών υποχρεώσεών του.

Ο  Πρόεδρος

Κυριακόπουλος  Αντώνιος

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο