Το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια καταγγέλλει τον διευθύνων σύμβουλο της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης για φραστική επίθεση

Φεβρουαρίου 06, 2021
Το Σωματείο Εργαζομένων στην Ενέργεια καταγγέλλει τον διευθύνων σύμβουλο της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης για φραστική επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου  και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας.

Κι ενώ 20 συνάδελφοι βρίσκονται ακόμα σε ομηρία με ευθύνη της διοίκησης της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης καθότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΚΟΜΑ 6 μήνες μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων των επιτυχόντων τον Αύγουστο του 2020, η διοίκηση της Λιγνιτικής Μεγαλόπολης αντί να λύσει το ζήτημα προτίμησε να κάνει προσωπική επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας  και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 4 Φλεβάρη, μια ημέρα μετά την επιστολή της ομοσπονδίας για το θέμα στον πρωθυπουργό, τα κόμματα και τα αρμόδια υπουργεία, ενώ ο συνάδελφος εργαζόταν κανονικά στο πόστο του, τον κάλεσε στο γραφείο του ο διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης και του επιτέθηκε φραστικά με χυδαίους και απρεπείς χαρακτηρισμούς. Προφανώς η διοίκηση της Λιγνιτικής πιέστηκε μετά από τις ενέργειες του Σωματείου μας  και της Ομοσπονδίας Μεταλλωρύχων Ελλάδας για άμεση πρόσληψη των 20 συναδέλφων.

Η  χυδαία επίθεση στον πρόεδρο του Σωματείου μας αποτελεί επίθεση στο ίδιο τι Σωματείο, στα μέλη του, στην Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας και στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων. Δεν θα περάσει η τρομοκρατία και ο τραμπουκισμός, συνεχίζουμε, έχουμε τη δύναμη οργανωμένα να διεκδικούμε και να κερδίζουμε τα δικαιώματα μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 20 ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ

                                                                   Το ΔΣ

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia