Κώστας Μιχόπουλος: Θύμα παραπληροφόρησης ο Υφυπουργός Ενέργειας από το Δήμαρχο Μεγαλόπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η παράταξή μας «ΝΕΑ ΑΡΧΗ» δηλώνει κατηγορηματικά, ότι ουδεμία απόφαση έχει ληφθεί έως και σήμερα από το Δημοτικό Συμβούλιο της Μεγαλόπολης για το φυσικό αέριο.

Δελτίο τύπου της Δημοτικής Παράταξης Μεγαλόπολης ΝΕΑ ΑΡΧΗ

Είναι προφανές ότι οι δηλώσεις του Υφυπουργού Ενέργειας κ. Θωμά στη Βουλή στις 18 Μαΐου, ότι το Δ.Σ. της Μεγαλόπολης έχει πάρει απόφαση για το φυσικό αέριο είναι λανθασμένη.

Δυστυχώς είναι θύμα παραπληροφόρησης από το Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο και δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη, το έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο δελτίο μας, ότι αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθούν όλα !!!

Μετά τα τελευταία δημοσιεύματα, καθώς και των δηλώσεων Κυβερνητικών στελεχών, για την μεταλιγνιτική εποχή, για αποφάσεις που λαμβάνονται εν κρυπτώ  χωρίς να γνωρίζει η τοπική κοινωνία, ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα ξεκινήσουμε συναντήσεις, όπου θα ενημερώσουμε αλλά και θα ενημερωθούμε για το τι έχει σχεδιαστεί για την περιοχή μας.

Θα συναντηθούμε με τον  Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα, τους Βουλευτές του νομού, τον  Υφυπουργό Ενέργειας κ. Θωμά, τον Υπουργό Ενέργειας κ. Χατζηδάκη, τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο και τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Στάσση.

Καλούμε και τις άλλες Παρατάξεις της αντιπολίτευσης να συμμετέχουν στην διαδικασία αυτή ΜΑΖΙ ΜΑΣ, αφού μέχρι σήμερα την ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε  από το Δημοτικό Συμβούλιογια Διαπαραταξιακή Επιτροπή αγώνα για όλα τα προβλήματα της μεταλιγνιτικής εποχής , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και ο Δήμαρχος ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΠΟΤΕ!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο