Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Φιλαρμονική του Δήμου Μεγαλόπολης (pics)

Σε μια ευχάριστη εκδήλωση η Φιλαρμονική μας έκοψε την πίτα της για τη νέα μουσική χρονιά 2020 .

 Την πίτα ευλόγησε ο π. Βασίλειος και παρευρέθησαν ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Χριστογιαννόπουλος , οι αντιδήμαρχοι κ. Μανιάτης και Σιέμπος , ο πρόεδρος της Δημ. Επιχ/σης κ. Μπελιάς , ο συμβουλος κ. Χίνης , ο πρώην Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος , ο πρόεδρος κ. Γαλάνης και μέλη του ΔΣ της Φιλαρμονικής , η Μαέστρος μας Χρονοπούλου Ε και της Δημ. χορωδίας ΠΥΛΑΔΗΣ κ. Βασιλόπουλος Γ. γονείς και μαθητές της σχολής μας καθώς και φίλοι της μπάντας μας.
Σε σύντομες ομιλίες τονίστηκε η σημαντική προσφορά της στα 40 χρόνια λειτουργίας στις εθνικές , θρησκευτικές , πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής μας και η στήριξή τους στην προσπάθεια για την καλή λειτουργία και αναβάθμισή της .
Στους παρευρεθέντες προσεφέρθησαν μπουφές και αναψυκτικά , προσφορά του S. M. Σκλαβενίτη της πόλης μας το οποίο και ευχαριστούμε.
Το φλουρί έτυχε στον μικρό κλαρινίστα Μαρίνη Κων. που πήρε το δώρο του..!
Ευχόμεθα σε όλους υγεία και καλή χρονιά …! Ευχαριστούμε .

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο