Στη φωτιά μεταξύ 4ης -5ης Μονάδας ΔΕΗ Μεγαλόπολης ο Β. Γιαννακούρας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλλη μία φωτιά στην Αρκαδία, στην περιοχή της Μεγαλόπολης, μεταξύ 4ης και 5ης Μονάδας της ΔΕΗ, που χάρις στην έγκαιρη ενημέρωση και στην άμεση παρέμβαση της Πυροσβεστικής και στο καλο συντονισμό των εμπλεκόμενων έσβησε γρήγορα και δεν δημιουργήθηκαν μεγαλύτερα προβλήματα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/XaeoSKSacCU” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Χάρις στην έγκαιρη ειδοποίηση και στην άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και όλων των άλλων εμπλεκόμενων η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Αυγούστου, μεταξύ 4ης και 5ης μονάδας της ΔΕΗ έσβησε σε σύντομο χρόνο.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια που κατεβλήθη και για μία ακόμα φορά θέλω να πως εκείνο που έχει σημασία είναι όποιος βλέπει καπνό να ειδοποιεί άμεσα την πυροσβεστική. Γιατί πάντα έχουμε φωτιές αλλά λόγω της έγκαιρης ενημέρωσης και της άμεσης παρέμβασης καθώς και του καλού συντονισμού που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια στην Αρκαδία είχαμε ελάχιστα καμμένα στρέμματα.

Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην τύχη. Ελπίζω μία εβδομάδα πριν παραδώσουμε στην επόμενη περιφερειακή αρχή να είναι όλα καλά και να μην έχουμε δύσκολα συμβάντα, αφού ως γνωστόν σαν σήμερα, είχαμε στην Αρκαδία τις φωτιές του 2007 με τις καταστροφικές συνέπειες.

Εμείς όλα αυτά τα χρόνια είμασταν συνεχώς κοντά στους συμπατριώτες μας Αρκάδες όχι μόνο σε χαρές και εκδηλώσεις αλλά και σε λύπες και δυσάρεστες καταστάσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος Οιχαλίας ο Βασίλης Μητρόπουλος

Ορκίστηκε ενώπιον της Δημάρχου Οιχαλίας Γιώτας Γεωργακοπούλου, ο δημοτικός...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο που συνδέει το χωριό Τουρκολέκα με τα Καλύβια του Δήμου Οιχαλίας

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς εξελίσσεται το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου...

Μονεμβασία: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο

Φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Άγιο Στέφανο,...

νοῦς – TEDxKlonatzidika 2024

Η δύναμη του νου στην πλαισίωση (διαμόρφωση) του κόσμου:   Ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο