Αναβαθμίζεται ο Περιβάλλων Χώρος του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης & οι Κοινόχρηστοι Χώροι της Λαϊκής Αγοράς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, πιστή στις αρχές της αειφορίας και έχοντας ως σκοπό την ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων της Λαϊκής Αγοράς της Δ.E. Μεγαλόπολης και του περιβάλλοντος χώρου του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης, προχώρησε στην ένταξη της Πράξης:

  • «Αναβάθμιση Κοινόχρηστων Χώρων Λαϊκής Αγοράς Δ.E. Μεγαλόπολης & Αναβάθμιση Περιβάλλοντος Χώρου 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης» με Κωδικό ΟΠΣ 5041952 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020», προϋπολογισμού 550.000,00 ευρώ.

Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις στα πλαίσια υλοποίησης των εν λόγω έργων στο Δήμο έχουν ως στόχο την εξασφάλιση της ελκυστικότητας και της ασφάλειας:

  • Για τους κατοίκους της περιοχής των κοινόχρηστων χώρων της Λαϊκής Αγοράς της Δ.E. Μεγαλόπολης μέσα από την αύξηση των χώρων πρασίνου, περιπάτου και ξεκούρασης καθώς και μέσα από την αναβάθμιση του συστήματος άρδευσης και του υπάρχοντος φωτισμού,

  • Για τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μεγαλόπολης μέσα από εργασίες αντικατάστασης του ασφάλτινου δαπέδου με κυβόλιθους, την κατασκευή στεγάστρων και καθιστικών, την τοποθέτηση νέου προστατευτικού τάπητα στα γήπεδα και την κατασκευή νέων παρτεριών, φυτεύσεων και κερκίδων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο