Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης με 5 θέματα ημερήσιας Διάταξης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης με 5 θέματα ημερήσιας Διάταξης

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης την 20η του μήνα Μαρτίου του έτους 2017, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και ώρα 19:30 μ.μ., προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

1. Διάθεση πίστωσης – Διοργάνωση εκδήλωσης κατά τον εορτασμό της εθνικής επετείου 25ης Μαρτίου 1821.

2. Διάθεση πίστωσης – Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης «Αναπαράσταση της Μάχης της Καρίταινας» στην Τ.Κ. Καρίταινας, στις 25/3/2017.

3. Παράταση της συναφθείσας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Μεγαλόπολης «ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» για την υλοποίηση εργασιών «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ» – Τροποποίηση της αριθμ. 487/2014 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

4. Συγκρότηση Επιτροπής Παραλαβής εργασιών – παροχή υπηρεσιών πρασίνου (άρθρο 221 παρ. 11δ του Ν. 4412/2016 ΦΕΚ 147/08-08-2016 τεύχος Α΄).

5. Κοπή επικίνδυνων δένδρων σε κοινόχρηστο χώρο (πεζοδρόμιο) πέριξ της οικίας του Γεωργίου Μπιλίση του Αποστόλου, επί των οδών Καρασούλου και Πίνδου 48 (Οικισμός Ψαθί).

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο