Μεγαλόπολη - Megalopoli

Δήμος Μεγαλόπολης

Ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης σχετικά με τον εντοπισμό κρουσμάτων του COVID-19 στο Δήμο Μεγαλόπολης
Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλο Αθανάσιο είχε σήμερα 23/10/2020 ο υπ. Βουλευτής Αρκαδίας της Ν.Δ. κ. Γιαννακόπουλος Νικόλαος.
Αναφορά κατέθεσε στη Βουλή ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με την οποία ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοϊδη να λάβει σοβαρά υπόψη του τη μείωση προσωπικού του αστυνομικού τμήματος Μεγαλόπολης.
Την άμεση επανεξέταση της απόσπασης των πέντε αστυνομικών του Τ.Α Μεγαλόπολης ζητά, σε επιστολή του το Επιμελητήριο Αρκαδίας, από στον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη.
Την διαμαρτυρία της για την αποψίλωση σε στελεχιακό δυναμικό του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης εκφράζει η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας με έγγραφό της προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας.
Λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης.
Σας ενημερώνουμε ότι είναι διαθέσιμες κενές θέσεις για εγγραφή στο Α’ Εξάμηνο στις ακόλουθες ειδικότητες:
Απάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου στην σημερινή ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»
Για αυταρχισμό και η αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δήμαρχου απέναντι στους υπαλλήλους κάνει λόγο η παράταξη Δημοτική Ενότητα Μεγαλόπολης.
Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα είχαμε στους χώρους που δραστηριοποιείται η ΔΕΗ στο λεκανοπέδιο της Μεγαλόπολης.
Σελίδα 1 από 32

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia