Παρουσίαση του Έργου | «Μελέτη ολοκληρωμένου σχεδίου για τη δημιουργία Κέντρου Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στη Γορτυνία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης και ο Πρόεδρος Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης & ΔΕΘ-HELEXPO A.E. Αναστάσιος Τζήκας, σας προσκαλούν στην Ενημερωτική Εκδήλωση Παρουσίασης της Μελέτης για τη θερμοκοιτίδα με τίτλο: «Κέντρο Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στη Γορτυνία», την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας στις 10:30 π.μ.

Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνόπολη για λογαριασμό του Δήμου Γορτυνίας και αποτυπώνει ένα πρωτοποριακό μοντέλο ανάπτυξης σε ένα ασύμμετρο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η Τεχνόπολη με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη θερμοκοιτίδα που δημιουργήθηκε το 2001 στην Ελλάδα και ηγείται του πάρκου επιχειρήσεων αιχμής, νέων τεχνολογιών και καινοτομίας στη Θέρμη.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Ο Πρόεδρος Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης

Αναστάσιος Τζήκας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο