Μ. Σκαντζός για την ζημιά στη Λίμνη Λάδωνα: Βιαστικά συμπεράσματα καλό θα είναι να αποφεύγονται

Δεν επρόκειτο για μια πρώτη βροχούλα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” αλλά για σημαντική βροχόπτωση, το έργο είναι ημιτελές και  αποκατάσταση θα γίνει με ευθύνη του εργολάβου και το κόστος θα το αναλάβει ο εργολάβος τονίζει ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Σκατζός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αναφορικά με την καταγγελία για την ζημιά που υπέστη το έργο που εκτελείται στην περιοχή της Λίμνης Λάδωνα έχω να επισημάνω τα εξής :

Δεν επρόκειτο για μια πρώτη βροχούλα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” αλλά για σημαντική βροχόπτωση και αυτό αποδεικνύεται από την σημαντική διάβρωση που έχει υποστεί το έδαφος περίπου 2 μέτρα βάθος που σημαίνει ότι από εκεί πέρασε χείμαρρος.

received 5600697396704370

Το έργο είναι ημιτελές και στο συγκεκριμένο σημείο δεν είχε ολοκληρωθεί η σκάλα και γι’ αυτό επήλθε η πτώση του τοιχίου σε μήκος 6-7 μέτρων περίπου έναντι 150 μέτρων του συνολικού τοιχίου.

Η έκταση της ζημιάς είναι πάρα πολύ μικρή, ήδη με εντολή της τεχνικής υπηρεσίας έχει επιληφθεί ο εργολάβος για την αποκατάσταση της ζημιάς. Η αποκατάσταση θα λάβει χώρα και θα πραγματοποιηθεί σε 2-3 μέρες.

received 474914968048269

Η αποκατάσταση θα γίνει με ευθύνη του εργολάβου και το  κόστος θα το αναλάβει ο εργολάβος. Εάν χρειαστεί στο συγκεκριμένο σημείο αντιπλημμυρικό έργο θα επιληφθεί η υπηρεσία.

Άρα, λοιπόν, βιαστικά συμπεράσματα καλό θα είναι να αποφεύγονται και από τις πολιτικές παρατάξεις αλλά  και από αυτούς που σπεύδουν να υιοθετήσουν τα καταγγελλόμενα χωρίς έρευνα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητσοτάκης: Στα 830 ευρώ ο κατώτατος μισθός – Εφαρμογή από 1η Απριλίου

Την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 830 ευρώ από την 1η Απριλίου, ανακοίνωσε...

«Γεωργάντεια 2024» – Περίπτερο αγροτικών προϊόντων, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα

Ο Τομέας Πρωτογενούς Παραγωγής του Δήμου Τρίπολης, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Ποσειδώνα Τρίπολης και την κοινότητα Στενού, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «Γεωργάντεια 2024», που θα πραγματοποιηθούν στο Στενό Αρκαδίας, θα λειτουργήσει περίπτερο αγροτικών προϊόντων. Οι καταναλωτές αναζητώντας ένα τοπικό προϊόν επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στην ιστορία, την
Μετάβαση στο περιεχόμενο