Ανοιχτή πρόσκληση στους επαγγελματίες του τουρισμού της Γορτυνίας

Ο Δήμος Γορτυνίας θα συμμετάσχει στην 37η Διεθνή Έκθεση PHILOXENIA 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

H PHILOXENIA (https://philoxenia.helexpo.gr/el) αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα. Είναι το γεγονός που αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ώστε να μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη προορισμών και εμπειριών αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών. Επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση, συνθέτουν το προφίλ μιας έκθεσης, η οποία 37 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν. Η δυναμική της PHILOXENIA αποτυπώνεται και μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων με θεματικές παρουσιάσεις, ημερίδες και workshops.

Ο Δήμος Γορτυνίας μέσω της ΔΗΚΕΓ προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στην έκθεση στο περίπτερο της ΠΕΔ Πελοποννήσου, περίπτερο 15 όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό Γορτυνία διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό τους και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες. Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στο Περίπτερο 14 του εκθεσιακού κέντρου της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί συνέδριο με θέμα «Αθλητικός Τουρισμός – Καλές πρακτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης σε οικονομικό και τουριστικό επίπεδο». Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν και πραγματοποιείται με ηλεκτρονική προεγγραφή. Το συνέδριο είναι αφιερωμένο στις διάφορες μορφές του αθλητικού τουρισμού, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται δυναμικά τόσο στη χώρα μας όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της τουριστικής οικονομίας. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους και να παραλάβουν την ηλεκτρονική πρόσκληση-κάρτα εισόδου της PHILOXENIA, η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στο χώρο της Έκθεσης https://services.helexpo.gr/philoxenia2022reg/

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Παρασκευή: 11:00-20:00

Σάββατο: 10:00-20:00

Κυριακή: 10:00-18:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας ΔΗΚΕΓ: 2797360247-248-249

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο