Αναζητώντας τα αβγά και τα πασχάλια στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα

Απριλίου 13, 2022
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), οργανώνει τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου (ώρες 11:30-13:30) πασχαλινό κυνήγι θησαυρού με τίτλο «Αναζητώντας τα αβγά και τα πασχάλια», στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης, στη Δημητσάνα.

Παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, συμμετέχουν σε ένα δημιουργικό κυνήγι θησαυρού και γνωρίζουν τα λαϊκά έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας. Στο τέλος της αναζήτησης οι μικροί φίλοι, χρησιμοποιώντας τα λάφυρά τους, θα κατασκευάσουν και θα πάρουν μαζί τους πρωτότυπα πασχαλινά διακοσμητικά.

  

Η συμμετοχή στη δράση και τα υλικά είναι δωρεάν. 

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27950 31630 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00) ή στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

*Λόγω των ειδικών συνθηκών, και έχοντας ως προτεραιότητα τη δημόσια υγεία, το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης

Κεφαλάρι Αϊ-Γιάννη, 220 07 Δημητσάνα

Τ: 27950 31630 | www.piop.gr

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia