Δυναμική είσοδος για το γορτυνιακό «Xωραϊτικο» στην 30η ΔΕΤΡΟΠ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντυπωσιακή είσοδο στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, κάνει το ελαιόλαδο της Γορτυνίας με την επωνυμία ΧΩΡΑΪΤΙΚΟ, μέσα από τη συμμετοχή του δήμου Γορτυνίας, στην 30η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop Boutique της ΔΕΘ, στη Θεσσαλονίκη, που άρχισε χθες και ολοκληρώνεται αύριο.

Το Γορτυνιακό Xωραϊτικο ελαιόλαδο, εμφιαλώθηκε για πρώτη φορά χθες, σε συλλεκτικό μπουκάλι, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της HELEXPO ΔΕΘ και της ΦΙΛΑΙΟΣ και προσφέρθηκε στο καταναλωτικό και εμπορικό κοινό της Detrop boutique.

Πρόκειται για εξαιρετικά τιμητική διάκριση – επιβράβευση που ανεβάζει ψηλά το ενδιαφέρον των εμπορικών επισκεπτών και του κοινού για την μοναδικότητά ενός δώρου της φύσης, με υψηλό αριθμό πολυφαινολών, που χωρίς υπερβολή, το καθιστά φαρμακευτικό προϊόν.

Χθες, μετά τα εγκαίνια της 30ης Detrop boutique, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Γεωργαντάς, ο υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης Σταύρος Καλαφάτης και άλλοι παράγοντες επισκέφθηκαν το σταντ του δήμου Γορτυνίας και ενημερώθηκαν για το ελαιόλαδο και τα προϊόντα της Γορτυνιακής γης, από τον δημοτικό σύμβουλο και αναπληρωτή του δημάρχου Γορτυνίας Ευστάθιο Κούλη, Απόστολο Αποστολόπουλο, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Γορτυνίας Πάικο Αναγνωστόπουλο και τον σύμβουλο δημάρχου Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Το σταντ του δήμου Γορτυνίας
επισκέφθηκε, σήμερα, ο βουλευτής Ηλείας και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ Μιχάλης Κατρίνης.

Ο δήμος Γορτυνίας, και η Κοινωφελής Επιχείρησή του, στο πνεύμα των δράσεων εξωστρέφειας που επιχειρεί, στο πλευρό της πρωτογενούς παραγωγής και της μεταποίησης, στη διάρκεια της 30ης Detrop boutique, προβάλλει και προωθεί δυναμικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και μεταποίηση των εξαιρετικών, βραβευμένων σε πολλές περιπτώσεις, προϊόντων της Γορτυνιακής γης. Ανάμεσά τους, ελαιόλαδο, ποικιλίες μελιού και το ξεχωριστό μέλι βανίλια Βυτίνας, ζυμαρικά, παραδοσιακά γλυκά, χυμούς και προϊόντα ροδιού.

Στο σταντ του δήμου Γορτυνίας υπάρχουν και δείγματα ελαιόλαδου παραγωγών της περιοχής.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο