Μύρισαν Χριστούγεννα στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Δημητσάνας

Δεκεμβρίου 24, 2021
Ο Σύλλογος Γονέων/Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και νηπιαγωγείου Δημητσάνας:
Μύρισαν… Χριστούγεννα στο Δ.Σ. και Νηπιαγωγείο Δημητσάνας!
Η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη σε χριστουγεννιάτικες δράσεις και κατασκευές!
Η κυρία Αναστασία Φλωράκη, μητέρα μαθητή μας, ήρθε στο σχολείο και αφηγήθηκε στους μαθητές/τριές μας χριστουγεννιάτικα παραμύθια απ’ όλη την Ελλάδα, παραδοσιακά της περιοχής της Γορτυνίας, αλλά και δικά της! Μικρά και μεγαλύτερα παιδιά την παρακολούθησαν με προσοχή κι ενθουσιασμό στον εξωτερικό χώρο του σχολείου μας! Την ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσε και για την όμορφη δράση που πραγματοποίησε και της ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με υγεία και δημιουργικότητα για την ονομαστική της εορτή!
Επίσης όλες οι τάξεις έφτιαξαν χριστουγεννιάτικες κάρτες και κατασκευές!
Μάλιστα οι Ε΄ & ΣΤ΄ Τάξεις έστειλαν τις κάρτες τους στους ασθενείς των αντικαρκινικών νοσοκομείων γράφοντας αισιόδοξα μηνύματα και στέλνοντας τις ευχές τους για μια όμορφη νέα χρονιά με Υγεία, Ευτυχία, Ελπίδα, Όνειρα & Αγάπη.
Τέλος έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα κηροπήγια από βαζάκια μελιού!
Κι όλα αυτά μέσα σε μια εορταστική και μυρωδάτη ατμόσφαιρα από μέλι και γαρύφαλλο, αφού οι μικροί “Master Chefs” του Νηπιαγωγείου έφτιαξαν τα δικά τους μελομακάρονα με τη βοήθεια της Νηπιαγωγού, κυρίας Νικολέττας Κουσουρή, αλλά και της κυρίας Καλομοίρας Σαρακινιώτη, ενώ παράλληλα από τις Γ΄ & Δ΄ Τάξεις ακούγονταν χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

Τελευταία τροποποίηση στις 24 Δεκεμβρίου 2021 %14:%Δεκ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia