ΑρχικήΑΡΚΑΔΙΑΔήμος ΓορτυνίαςΚοντά στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών της Γορτυνίας το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Κοντά στα σχολεία των πυρόπληκτων περιοχών της Γορτυνίας το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ

Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία Νεοχωρίου και Τροπαίων του πυρόπληκτου Δήμου Γορτυνίας επέλεξε φέτος να ενισχύσει με την παροχή διαφόρων σχολικών ειδών η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για το 2021 η Διοίκηση του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης ενέκρινε ένα σημαντικό ποσό για την αγορά σχολικών ειδών τα οποία και παρέδωσε στις Διευθύνσεις των παραπάνω Σχολείων. Η παράδοση των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Διευθυντή του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Αθανάσιο Παπαϊωάννου και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Κέντρου κ. Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο.Σε πλήρη συνεννόηση με τις Διευθύνσεις των Σχολείων αγοράστηκαν διάφορα σχολικά είδη που θα βοηθήσουν σημαντικά τα Σχολεία που λειτουργούν στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Γορτυνίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στον εμπλουτισμό των δανειστικών βιβλιοθηκών που λειτουργούν σε αυτά τα Σχολεία για να δοθεί σήμερα η δυνατότητα στους μικρούς μαθητές να διαβάσουν ποιοτικά βιβλία αλλά και να υπάρχουν για πάντα στις Σχολικές βιβλιοθήκες και για τους επόμενους μαθητές που θα έρθουν στο μέλλον. Από την πλευρά τους όλες οι Διευθύντριες των σχολικών μονάδων ευχαρίστησαν θερμά το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ για τη σημαντική δωρεά και τόνισαν την ιδιαίτερη σημασία της ενίσχυσης των σχολικών βιβλιοθηκών τους.

Αναφερόμενη σε αυτή την ευγενική χορηγία η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη δήλωσε τα εξής: ” Πέρυσι στην έναρξη της σχολικής χρονιάς είχαμε στείλει σχολικά είδη στο ακριτικό Καστελόριζο ενισχύοντας το Δημοτικό Σχολείο Μεγίστης. Φέτος λόγω των πρόσφατων καταστρεπτικών πυρκαγιών αποφασίσαμε να ενισχύσουμε με σχολικά είδη τα Σχολεία που λειτουργούν στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Γορτυνίας. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τους μικρούς μαθητές που φέτος ξεκίνησαν μετ΄εμποδίων τη σχολική τους χρονιά. Ευχόμαστε στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές καλή δύναμη και καλή σχολική χρονιά με υγεία”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο