Αίτηση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε πυρόπληκτους στην Γορτυνία

Ανακοίνωση Γραφείου Γεωργικής Ανάπτυξης Γορτυνίας.

Ενημερώνουμε τους κατόχους γεωργικών εκμεταλλεύσεων που υπέστησαν ζημιές από τις πυρκαγιές ότι, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ δέχεται αιτήσεις ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ.

Σχετική επιτροπή για την υποβολή αιτήσεων θα βρίσκεται την Τρίτη 24.08.2021 στηΝ περιοχή της Δάφνης Νεοχωρίου (στο κέντρο ΠΛΑΤΑΝΟΣ) και την Τετάρτη 25.08.2021 στα Λουτρά Ηραίας.

Η αίτηση η οποία επισυνάπτεται για χρήση από τους ενδιαφερόμενους, μπορεί να υποβληθεί και ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: stavropoulou@arcadia.gr και kokkinis@arcadia.grΓια την υποβολή της αίτησης δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών στην παρούσα φάση της καταγραφής ζημιών.

Τέλος, το Γραφείο Γεωργικής Ανάπτυξης του Δήμου Γορτυνίας ενημερώνει ότι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη η υποβολή δηλώσεων ΕΛΓΑ για ζημιές στις καλλιέργειες, η οποία θα γίνει σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα.

Κατεβάστε εδώ το αρχείο της αίτησης χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης για ζημιές από τις πυρκαγιές: ΑΙΤΗΣΗ_ΖΗΜΙΕΣ_ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ_2021

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο