Στάθης Κούλης: Δύσκολη επόμενη μέρα, να διαχειριστούμε τα προβλήματα άμεσα (vid)

Αυγούστου 13, 2021
Πυροσβεστικό ελικόπτερο Πυροσβεστικό ελικόπτερο Κώστας Ν. Κουτσουράκης | pna.gr
Ο Δήμαρχος Γορτυνίας κ. Στάθης Κούλης μίλησε για μια δύσκολη επόμενη μέρα για τους κατοίκους των χωριών που επλήγησαν, ενώ τόνισε πως πρέπει να διαχειριστούν τα προβλήματα άμεσα.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας ανέφερε μεταξύ άλλων:

Υπήρξαν και επιχειρούν και από γης και αέρας οι δικές μας επίγειες δυνάμεις, Τσέχων, Γερμανών, Γάλλων, Ρουμάνων που επιχειρούν και αυτοί με σημαντική συνεισφορά, οι ομάδες πυροπροστασίας, εθελοντικές ομάδες, πολιτική προστασία, μηχανήματα έργου και ιδιώτες οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης ο καθένας με ότι μπορεί για να διασώσουν τις περιουσίες τους και τα χωριά τους και είναι καταλυτική η παρουσία των εθελοντών, επλήγη ένα από τα παραγωγικά κομμάτια του δήμου μας, υπάρχον πολλοί ελεώνες, διάσπαρτοι οικισμοί, ποιμνιοστάσια, μαντριά, λοιπές επιχειρήσεις με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές καταστροφές. Το ενθαρρυντικό είναι ότι δεν υπήρξε απώλεια σε ανθρώπινη ζωή, είχαμε απώλειες ζώων και κατοικιών

Είχαμε την απώλεια κάποιων σπιτιών, η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη η φωτιά αφήνει πίσω της πολλά προβλήματα και εμείς ως δήμος θα πρέπει να το διαχειριστούμε άμεσα, ως δήμος σε συνεργασία με όλες τις επιχειρήσεις κάνουμε όσες ενέργειες χρειάζεται, τοποθετήσαμε γεννήτριες ώστε να υπάρχει ρεύμα και νερό. τα συνεργεία καταγράφουν όλες τις ζημιές για να μπορέσουν να αποζημιωθούν όσοι επλήγησαν.

πηγή: arcadialive.gr

Τελευταία τροποποίηση στις 13 Αυγούστου 2021 %15:%Αυγ

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia